Powerscourt, Trip to Bray i tornada a Girona

El dissabte 21 vam quedar una mica més tard, a les 9.45 al lloc habitual, el St. Benildus College, per agafar l’autocar que ens portaria a uns jardins a les muntanyes de Wicklow, el Powerscourt Garden. Es tracta d’una finca de 19 hectàrees pertanyents a una gran casa senyorial del segle XVIII i amb origen en un castell anterior del segle XIII. En aquesta finca hi ha uns jardins botànics amb espècies exòtiques de tot el món, les quals vam poder accedir i visitar. Allà vam poder veure cedres, avets, pins, sequoies, etc. a més d’arbustos i altres plantes. La col·lecció era impressionant, en un entorn privilegiat.

Després vam anar a Brey, una zona costanera molt tranquil·la i amb un paisatge molt bonic. Va coincidir amb una fira al carrer, la qual ens va permetre menjar alguna cosa diferent de preus assequibles. Hi havia menjars de diferents parts del món i típics irlandesos, amb molta carn a la brasa. Això no va impedir que dugéssim a terme l’excursió de participació voluntària que teníem prevista, que consistia a pujar a una muntanya d’uns 100 metres d’alçada que irrompia directament al mar.

La tarda va ser de comiat i de comiat de les famílies. Calia preparar la maleta de tornada i dir adéu a tothom. Donar les gràcies a les famílies que ens han acollit, i als companys per haver fet d’aquesta sortida una gran experiència.

Així doncs, l’endemà, ja vam iniciar la tornada cap a l’aeroport de Girona. Vam haver de superar algun que d’altre contratemps de poca importància, que hauria alegrat alguna fantasia dels participants de quedar-se algun dia més. Per sort tot va sortir be, i el nostre viatge va acabar tant be com va començar. Ara som tots a casa, amb una experiència a la butxaca, que segur que no ens ha deixat indiferents, i que possiblement tindrà algun tipus d’influència en el nostre nou dia a dia.


Aprofitem aquest espai per acomiadar-nos, donar les gràcies a tots i totes les qui, amb les vostres accions, heu aconseguit fer  d’aquesta estada una gran experiència grupal i alhora personal. A tots vosaltres us enviem una forta abraçada.

Quant a anglesairlanda

Organitzem estades a Irlanda, per aprendre l'angles, per fer pràctiques laborals tot visquent una experiència enriquidora.
Aquesta entrada ha esta publicada en Campus 2018. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s