Pràctiques Laborals

Gracies a l’acord que tenim amb diferentes empreses, organismes de diferents àmbits i el profund coneixement de Dublín i Irlanda en general oferim pràctiques laborals diverses. Les empreses de Dublín on es fan les pràctiques les seleccionem per  la capacitat que tinguin d’oferir una bona formació i un bon tracte als estudiants.

Serà una excel.lent oportunitat per practicar l’anglès com a eina de comunicació (l’immersió linguística es total), “fer curriculum” i guanyar experiència. Si les empreses queden satisfetes fan una carta de recomanació i en un bon nombre de casos ofereixen feina remunerada.  Actualment hi ha 7 persones contractades que han fet pràctiques previament.

L’estada l’oferim fer-la amb una família irlandesa del sud de Dublín seleccionada personalment per nosaltres. Creiem que una bona família acollidora facilitarà l’adaptació de l’estudiant, contribuirà indirectament a un major rendiment en les pràctiques, enriquirà culturalment i personalment l’experiència de l’estudiant i potenciarà l’inmersió linguística a l’anglés.

ConferenceLogoSmall

Des de l’any 2013 organitzem pràctiques laborals a Dublín a diferents Graus que ofereix  l’IES La Bisbal, el resultat és molt positiu.  veure recull de premsa.

 • CFGS d’Educació Infantil. Pràctiques a escoles Montessori de Dublín
 • CFGS d’Integració Social. Pràctiques en Centres de Serveis Socials de Dublín.
 • CFGM de Gestió Administrativa. Pràctiques a empreses
 • CFGM d’Atenció a Persones en Situació de Dependència. Pràctiques a Residències geriàtriques i altres.

Des de l’any 2017 organitzem les pràctiques laborals a Dublín que ofereix l’IES Cendrassos de Figueres. Pràctiques IES CENDRASSOS

 • CFGM Gestió Administrativa
 • CFGM Sistemes Microinformàtics i Xarxes

El curs 2017/18 hem començat a organitzar les a l’IES Pere Borrell de Puigcerdà i l’ Institut Pla Marcell de Cardedeu.

 • CFGM d’Atenció a Persones en Situació de Dependència i Auxiliar Infermeria. Pràctiques a Residències geriàtriques i altres.
 • CFGS d’Integració Social.

Aquest curs 2018/19 hem començat a organitzar pràctiques a l’Institut Vilumara de l’Hospitalet de Llobregat.

 • CFGS d’Educació Infantil. Pràctiques a escoles Montessori de Dublín

Bona part dels estudiants participants s’han beneficiat de les beques Erasmus i altres tipus d’ajuts.

Xerrades explicatives als estudiants dels Instituts amb els que col.laborem

Les xerrades explicatives als estudiants dels Cicles Formatius sobre les pràctiques laborals a Dublín serveixen:

 • per a que els estudiants valorin el que ofereix l’Institut,
 • com a element motivacional en la seva formació,
 • per a que reflexionin sobre les oportunitats laborals i personals que pot aportar aquesta experiència o d’altres semblans.

Ponència pràctiques laborals a Dublin

Aquestes xerrades és fan normalment als alumnes en el seu primer any de formació. Així, els estudiants que no tenen nivell suficient d’anglés i estan interesats en participar en les pràctiques tenen temps per assolir-ho.

Anglesairlanda es membre de la European Alliance for Apprenticeships EAfA        european_commission-svg

    L’experiència laboral a escoles Montessori són un èxit, les diferents directores de les escoles col.laboradores valoren especialment la formació i la manera de fer dels participants. Això es tradueix en una veritable oportunitat laboral a un país on el mercat és mes flexible i millor remunerat. Actualment (2016), hi ha dos joves que estan treballant remuneradament.

21

3

4

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                               El mateix podem dir de les pràctiques dels estudiants del Grau d’Atenció a Persones en Situació de Dependència i Auxiliar d’Infermeria. L’estiu 2017, 3 estudiants han tornat a Dublín per treballar remuneradament durant 2 mesos.

Resi Dublin

Des de l´any  2015 que organitzem les pràctiques d’Integració Social i algunes d’Administració en un important Centre concertat de Serveis Socials de Dublín.

 

 

Anuncis