Pràctiques Laborals

Gracies a l’acord que tenim amb diferentes empreses, organismes de diferents àmbits i el profund coneixement de Dublín i Irlanda en general oferim pràctiques laborals diverses. Les empreses de Dublín on es fan les pràctiques les seleccionem per  la capacitat que tinguin d’oferir una bona formació i un bon tracte als estudiants.

Serà una excel.lent oportunitat per practicar l’anglès com a eina de comunicació (l’immersió linguística es total), “fer curriculum” i guanyar experiència. Si les empreses queden satisfetes fan una carta de recomanació i en un bon nombre de casos ofereixen feina remunerada.  Actualment hi ha 7 persones contractades que han fet pràctiques previament.

L’estada l’oferim fer-la amb una família irlandesa del sud de Dublín seleccionada personalment per nosaltres. Creiem que una bona família acollidora facilitarà l’adaptació de l’estudiant, contribuirà indirectament a un major rendiment en les pràctiques, enriquirà culturalment i personalment l’experiència de l’estudiant i potenciarà l’inmersió linguística a l’anglés.

ConferenceLogoSmall

Des de l’any 2013 organitzem pràctiques laborals a Dublín destinades als estudiants dels diferents Graus que ofereixen els Instituts i Centres de Formació de Catalunya.  veure recull de premsa.

  • CFGS d’Educació Infantil. Pràctiques a escoles Montessori de Dublín
  • CFGS d’Integració Social. Pràctiques en Centres de Serveis Socials de Dublín.
  • CFGM de Gestió Administrativa. Pràctiques a empreses
  • CFGM de Sistemes Microinformàtics i Xarxes. Pràctiques a botigues.
  • CFGM d’Atenció a Persones en Situació de Dependència. Pràctiques a Residències geriàtriques i altres.
  • CFGM Cuina i pastisseria. Pràctiques a restaurants i empreses de catering.
  • altres

INSTITUS AMB ELS QUE COL.LABOREM

IES Cendrassos de Figueres, Escola d’Hostaleria de Girona, Institut de Palamos, Institut de Palafrugell, IES Pere Borrell de Puigcerdà, Institut Joan Brudieu de La Seu Vella de Lleida, Institut Pla Marcell de Cardedeu, Institut Vilumara de l’Hospitalet de Llobregat, IES La Bisbal, Institut Catà de Manresa, Institut Vidal i Barraquer de Tarragona, La Salle de Gràcia de Barcelona.

Xerrades explicatives als estudiants dels Instituts amb els que col.laborem

Les xerrades explicatives als estudiants dels Cicles Formatius sobre les pràctiques laborals a Dublín serveixen:

  • per a que els estudiants valorin el que ofereix l’Institut,
  • com a element motivacional en la seva formació,
  • per a que reflexionin sobre les oportunitats laborals i personals que pot aportar aquesta experiència o d’altres semblans.

Ponència pràctiques laborals a Dublin

Aquestes xerrades és fan normalment als alumnes en el seu primer any de formació. Així, els estudiants que no tenen nivell suficient d’anglés i estan interesats en participar en les pràctiques tenen temps per assolir-ho.

Ponència de les pràctiques laborals a Dublín a l’Institut de Palamos

Anglesairlanda es membre de la European Alliance for Apprenticeships EAfA        european_commission-svg

L’experiència laboral a escoles Montessori són un èxit, les diferents directores de les escoles col.laboradores valoren especialment la formació i la manera de fer dels participants. Això es tradueix en una veritable oportunitat laboral a un país on el mercat és mes flexible i millor remunerat.

1

3

El mateix podem dir de les pràctiques dels estudiants del Grau d’Atenció a Persones en Situació de Dependència i Auxiliar d’Infermeria.

Des de l´any  2015 organitzem les pràctiques d’Integració Social i algunes d’Administració en un important Centre concertat de Serveis Socials de Dublín.