Campus d’estiu

CURS D’ANGLÈS I MULTIACTIVITATS

Junior Summer Camp al sud de Dublin

Millorar força l’anglès i gaudir d’un programa complementari de Multiactivitats. Durant 2, 3 o 4 setmanes de juliol o agost, acompanyats d’estudiants d’altres nacionalitats i convivint amb famílies irlandeses. Està orientat al adolescents d’entre 11 i 17 anys i es realitza al sud de Dublín. On es parla un anglès neutre i formal, perfecte per l’aprenentatge de l’anglès. Ubicació del Campus

El Campus es localitza al Saint Benildus College Dublin, hi ha classes ben equipades, sala de jocs i gimnàs, pavelló esportiu, camps de futbol 7, teatre, i àrea ajardinada.

Pels que no coneixeu el format Campus d’estiu i/o voleu copsar amb imatges  on i que “ambient hi ha en el Campus” us recomanem feu una ullada al reportage del Summer Camp 2018.

Al nostre grup d’estudiants els acompanyem i els fem un seguiment integral i individualitzat durant tota l’estada, amb l’objectiu de facilitar la seva integració amb la família i a l’escola. Als pares els informem setmanalment via e-mail i el nostre mòbil esta permanentment a la seva disposició  durant tota l’estada.

Sobre el programa lingüístic:

  • El programa d’anglès, Dynamic English, està orientat a les habilitats d’expressió i classecomprenssió orals. S’ensenya l’anglès com a eina de comunicació.
  • Migdia de classes de dilluns a divendres.
  • Grups reduïts i diferents nivells.
  • Finalitzat el curs es lliura a l’estudiant un diploma d’assistència i aprofitament.

 Les classes d’anglès són impartides per professors qualificats i són coordinats per un cap d’estudis. Les activitats socials les dinamitzen l’equip de monitors irlandesos de l’escola, que motiven els estudiants i faciliten l’aprenentatge de l’anglès mes enllà de les classes.

Complementant les classes hi ha un programa de multiactivitats, són activitats socials culturals, esportives dirigides pels monitors de l’escola. Alguns dies, després de sopar, també hi ha un programa lúdic al mateix campus per potenciar la relació entre tots els participants. Els dissabtes es fan sortides de tot el dia per a conèixer el país. L’estada és amb família que viu a la mateixa àrea. Programa Campus 2017

Aquesta és una experiència profitosa perquè es millora força l’anglès i al mateix temps també és enriquidora pel fet que conviuran amb altres estudiants i amb famílies d’un altre país.

Les Activitats culturals estan relacionades amb la cultura i la tradició irlandesa, inclou visites guiades a centres culturals i llocs  emblemàtics.

IMGP6677                   CAM00542

visita del nostre grup i altres estudiants del campus a la Guiness, referent social, econòmic i simbol d’Irlanda. Excurssió a  assentament medieval a prop de Dublín.

Estada en familia

Les famílies acollidores viuen a la mateixa àrea on es desenvolupa el campus, moltes fa anys que allotgen estudiants per l’escola amb la que treballem. Una escola que té mes de 30 anys d’arrelament en aquesta àrea. Aquestes llars acullen en alguns casos altres  estudiants de diferents  nacionalitats.

DSCN0782

DSCN0774

PREU 2019

El preu per 3 setmanes és 2280 €, per 4 setmanes 2880 i per 2 setmanes 1600

Inclou:

1) Estada amb família, a règim complert.

2) 20 classes d’anglès durant les 3 setmanes.

3) Certificat d’aprofitament al curs d’anglès.

4) Programa cultural, social i lúdic durant la setmana dinamitzat per monitors natius. Excursió de dia sencer setmanal (dissabte), 3 sortides entre setmana.

5) Seguiment integral de l’estudiant per part de Lisa O’Keeffe, inclou entrevista personal durant l’estada per tal de verificar l’evolució en l’aprenentatge de l’anglès.

6) Assegurança de viatge.

7) Transfers a l’aeroport de Dublín.

No inclou vol d’anada i tornada.

Per participar en el campus d’estiu es necessari acceptar la normativa de l’escola. El protocol que seguim per acceptar un estudiant al nostre grup és una entrevista personal amb ell mateix i els seus pares. Demanem motivació per aprendre anglès i per viure l’experiència. Aquesta motivació ens demostra que és la base de l’exit.

IMG_2342Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s