CAMPUS D’ANGLÈS I MULTIACTIVITATS  A DUBLIN 

 Els objectius del Campus són: millorar força l’anglès, conèixer Dublin i la cultura irlandesa, gaudir d’un programa d’activitats (culturals, socials i esportives) en un entorn internacional i enriquir-se personalment.

image logo

CLASE1Durant 2, 3 o 4 setmanes de juliol o agost, els estudiants conviuen amb estudiants d’altres nacionalitats i amb famílies irlandeses. Els estudiants estaran acompanyats del nostre equip durant tota l’estada: 1 adult per 15 estudiants màxim. El perfil de l’acompanyant respón a una persona jove amb experiència en la gestió de grups d’adolescents. A part de l’acompanyament, nosaltres estarem a Irlanda i farem un seguiment de l’estudiant.

Orientat als adolescents d’entre 11 i 17 anys. El Campus i les famílies acollidores es localitzen a Dublín sud. On es parla un anglès neutre i formal, perfecte per  l’aprenentatge de l’anglès.Temple BarDSC08011

El Campus d’estiu es pot localitzar al Alexandra College Dublin o al St Raphaela’s School of Dublin. Ubicació 1  Ubicació 2

ALEXANDRA-BANER-STUDIOS-e1448651904284

Pels que no coneixeu el format Campus d’estiu i/o voleu copsar amb imatges  quin “ambient hi ha en el nostre Campus” us recomanem feu una ullada al reportage del Campus 2018.

emerald-logo-480x300

Sobre el programa lingüístic:

  • El programa d’anglès està orientat a les habilitats d’expressió i comprensió orals. S’ensenya l’anglès com a eina de comunicació.
  • 15 hores efectives de classes de dilluns a divendres.
  • Grups reduïts i diferents nivells.
  • Finalitzat el curs es lliura a l’estudiant un diploma d’assistència i aprofitament.

 Les classes d’anglès són impartides per professors irlandesos qualificats i són coordinades per un cap d’estudis.

El programa de multiactivitats són activitats culturals, socials i esportives. Alguns dies, després de sopar, també hi ha un programa lúdic al mateix campus per potenciar la relació entre tots els participants. Els dissabtes es fan sortides de tot el dia per a conèixer el paísExemple programa 2 setmanes

A algunes de les activitats culturals participen els mateixos professors d’anglés i n’hi ha una preparació previa que dona un plus educatiu i cultural. A mes, les activitats socials les dinamitzen l’equip de monitors irlandesos de l’escola, que motiven els estudiants i faciliten l’aprenentatge de l’anglès mes enllà de les classes.

Estada en familia

Les famílies acollidores viuen a la mateixa àrea on es desenvolupa el campus, moltes ja fà temps que acullen estudiants internacionals. Aquestes llars acullen en alguns casos altres  estudiants de diferents  nacionalitats.DSCN0774

Per participar en el campus d’estiu es necessari acceptar la nostre normativa i la de l’escola.

El protocol que seguim per acceptar un estudiant al nostre grup és una entrevista personal amb ell mateix i els seus pares.

Demanem motivació per aprendre anglès, per viure l’experiència i un bon comportament en l’any acadèmic que estigui cursant. Una bona motivació i actitut és la base de l’exit. Aixì, l’esforç econòmic i personal que suposa aquest tipus d’estada quedarà compensat en escreix.

ELS NOSTRES GRUPS

Grup Campus 2015

IMG_2342

Grup Campus 2019

Grup Campus 2018                           Grup Campus 2017 amb altres estudiants 

Grup  Campus 2016

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s