Diplomes, Collins Barracks i Disco Pijama party

El divendres dia 20 al matí vam fer 2 hores de classe. En l’última mitja ens van entregar els diplomes de l’estada i vam posar per a la foto de grup.

Ja acabades les classes, vam anar a visitar the Collins Barracks, un antic quarter general de l’exèrcit irlandès, dels més grans d’Europa, reconvertit en múltiples sales temàtiques del Museu Nacional d’Irlanda. Allà vam poder visitar diverses enormes sales, alguns vam poder visitar una vintena. A la primera que vam entrar vam trobar exposat el vaixell original que va transportar armes per a la primera revolta del 1916, contra l’imperi britànic, l’ASGARD, en el succés que es coneix com el GunRunning Voyage del 1914.

A la resta de sales trobàvem diferents exposicions ordenades per temàtiques i data. En aquestes exposicions hi havia objectes reals que anaven des d’objectes petits, com porcellanes, objectes de la vida quotidiana, armes, etc. des d’objectes grans com el motor d’un avió de la primera guerra mundial, l’ASGARD, tancs o avions petits. Les col·leccions podien ser de mobles d’art de diferents èpoques, vestits de moda, l’evolució de la vestimenta dels exercits dels imperis britànics i irlandès, òptiques, pintures, etc. Com veieu temàtiques molt variades i dispars, però al mateix temps molt completes, representatives i molt ben conservades.

Al vespre va haver Disco basada en el tema “pijama party”, a la qual haviem d’anar vestits de amb vestit per anar a dormir.

Quant a anglesairlanda

Organitzem estades a Irlanda, per aprendre l'angles, per fer pràctiques laborals tot visquent una experiència enriquidora.
Aquesta entrada ha esta publicada en Campus 2018. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s