Anglès a la feina

Curs que es pot fer a qualsevol època de l’any. Esta orientat a persones que a l’àmbit laboral necessiten millorar les seves habilitats comunicatives amb la llengua anglesa i els aspectes formals. L’escola d’anglès es troba a Dun Laoghaire, un pintoresc poble costaner a 35 minuts del centre de Dublín.

Aquest programa abasta una gran quantitat de les àrees i temes més comuns a la feina: les sol · licituds i entrevistes, presentacions, discussions i negociacions, correspondència formal i informal, sociabilització i creació de xarxes, atenció al client.

El programa complet dura quatre setmanes i el participant pot començar qualsevol dilluns. També es possible unir-se per una, dues o tres setmanes.  

Proposta de Programa d’una setmana d’anglès a la feina

Fem aquesta proposta pensant en la disponibilitat dels treballadors  i dels empresaris. Una setmana ben aprofitada donarà notables resultats i serà un factor motivant dintre de l’empresa.    

1) Curs intensiu d’anglès de 30 classes de dilluns a divendres.  Diariament es combinen les classes dedicades a millorar el nivell d’anglès general amb les orientades a l’anglés a la feina.                                                                                                                                            

2) Programa social-cultural complementant el curs, tres activitats durant la setmana.                                                                                                                                                             3) Sortida de tot el dissabte per a conèixer el país.

Per a grups tancats (mínim 10 persones)  el curs és personalitza el màxim possible, la temàtica de les classes esta completament orientada al sector econòmic del que procedeixin els estudiants i el seu perfil laboral.

2013-07-03 21.23.22

260710 Language_Totnes-412

                                                             L’escola fa mes de 30 anys que és dedica a l’ensenyança de l’anglès

Preu segons tipus d’allotjament 

  • Programa  + allotjament amb família (habitació individual i mitja pensió): 750 €
  • Programa + Hotel de 4 estrelles ( habitació doble, mitja pensió): 975 €, preu orientatiu, correspón a temporada baixa i preu per a petit grup.
  • Programa + B&B (habitació individual, esmorçar irlandés): 850 €, preu orientatiu.

A aquests preus s’ha d’afegir el preu dels vols i dels transfers si s’escau.

2013-07-18 12.59.18

                                                 Àrea d’oficines al centre de Dublin

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s