Anglès i Multiactivitats

CAMPUS D’ESTIU PER A ADOLESCENTS

Objectiu: millorar força l’anglès i viure una experiència enriquidora.

Curs d’anglès i programa Multiactivitats a Dublín durant 3 setmanes de juliol o agost, acompanyats d’estudiants d’altres nacionalitats i convivint amb famílies irlandeses. Està orientat al adolescents d’entre 11 i 17 anys i es realitza al St Benildus College Dublin, al sud de Dublín. Aques institut de secundaria té un gran prestigi a Dublin. _MG_1101

De dilluns a divendres classes al matí i un dia matí i tarda mes un programa cultural, esportiu i lúdic per la tarda i vespre. Els dissabtes sortides de tot el dia per a conèixer el país. L’estada és amb família que viu a la mateixa àrea.

DSCN0865

Al nostre grup d’estudiants els acompanyem i els fem un seguiment integral i individualitzat durant tota l’estada, amb l’objectiu de facilitar la seva integració amb la família i a l’escola. Als pares els informem setmanalment via e-mail i el nostre mòbil esta permanentment a la seva disposició  durant tota l’estada.  _MG_0984

Aquesta és una experiència profitosa perquè es millora força l’anglès i al mateix temps també és enriquidora pel fet que conviuran amb altres estudiants i amb famílies d’un altre país.

L’entorn és segur i hospitalari. L’àrea on és desenvolupa el campus i on viuen les famílies acollidores és Kilmacud, Dundrum i Rathfarnham,  es tranquil.la i segura i la coneixem perfectament.  _MG_0964

L’escola que organitza el campus té una llarga i satisfactoria trajectoria. Els nostres estudiants i les seves famílies un cop acabat el curs així ens ho han expresat al llarg dels anys.

Dos programes:

 – Lingüístic: mitjançant classes d’anglès.

 • El programa d’anglès, Dynamic English, està orientat a les habilitats d’expressió i classecomprenssió orals. S’ensenya l’anglès com a eina de comunicació.
 • Les classes ocupen mitgdia, de dilluns a divendres, i un dia matí i tarda.
 • Grups reduïts i diferents nivells.
 • Finalitzat el curs es lliura a l’estudiant un diploma d’assistència i aprofitament.

  – Social: activitats culturals, esportives i sortides  per a conèixer el  país

 • Les activitats espCAM00542ortives i lúdiques pretenen l’interacció dels estudiants entre ells i amb els monitors que els acompanyen. I també ajudar a compensar l’esforç intelectual i d’adaptació que fan durant l’estada. 
 • L’equip de monitors de l’escola motiven els estudiants i faciliten l’aprenentatge de l’anglès.
 • Les Activitats culturals estan relacionades amb la cultura i la tradició irlandesa, inclou visites guiades a centres culturals i llocs  emblemàtics.
 • Excursió de dia sencer per a conèixer el país i tres sortides de mig dia cada setmana .


2012 dublin3  IMGP6677

visita a la Guiness, referent social, econòmic i simbol d’Irlanda

Estada en familia

 • Els estudiants s’allotgen amb famílies irlandeses seleccionades per la seva seriositat i sociabilitat.
 • Són famílies que viuen a la mateixa àrea on es desenvolupa el campus.
 • Aquestes llars acullen en alguns casos altres  estudiants.

DSCN0782

DSCN0774

PREU 2019

El preu per 3 setmanes és 2280 €, per 4 setmanes 2880 i per 2 setmanes 1600.

Inclou:

1) Estada amb família, a règim complert.

2) 20 classes d’anglès durant les 3 setmanes.

3) Certificat d’aprofitament al curs d’anglès.

4) Programa cultural, social i lúdic durant la setmana dinamitzat per monitors natius. Excursió de dia sencer setmanal (dissabte), 3 sortides entre setmana.

5) Seguiment integral de l’estudiant per part de Lisa O’Keeffe, inclou entrevista personal durant l’estada per tal de verificar l’evolució en l’aprenentatge de l’anglès.

6) Assegurança de viatge.

7) Transfers a l’aeroport de Dublín.

Per participar en el campus d’estiu es necessari acceptar la normativa de l’escola. El protocol que seguim per acceptar un estudiant al nostre grup és una entrevista personal amb ell mateix i els seus pares. Demanem motivació per aprendre anglès i per viure l’experiència. Aquesta motivació ens demostra que és la base de l’exit.

IMG_2342

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s