Anglès i Futbol

Campus d’estiu Junior                                                  

Curs d’anglès complementat per un programa d’entrenaments  de Futbol dirigit per entrenadors professionals seguint el model i filosofia de l’Ajax. ajax-amsterdam-hd-logo

Campus de 3 setmanes, del 5 al 26 de juliol, acompanyats d’estudiants d’altres nacionalitats i convivint amb famílies irlandeses. Està orientat al adolescents d’entre 11 i 17 anys i es realitza al St Benildus College Dublin, al sud de Dublín. Aquest institut de secundaria té un gran prestigi a Dublin. _MG_1101

El curs s’estructura en: de dilluns a divendres classes al matí, programa de futbol per la tarda i activitats lúdiques i culturals pel vespre. Els dissabtes sortides de tot el dia per a conèixer el país. L’estada és amb família que viu a la mateixa àrea.DSCN0865

Al nostre grup d’estudiants els acompanyem i els fem un seguiment integral i individualitzat durant tota l’estada, amb l’objectiu de facilitar la seva integració amb la família i a l’escola. Als pares els informem setmanalment via e-mail i el nostre mòbil esta permanentment a la seva disposició  durant tota l’estada.  _MG_0984

Aquesta és una experiència profitosa perquè es millora força l’anglès i al mateix temps també és enriquidora pel fet que conviuran amb altres estudiants i amb famílies d’un altre país.

L’entorn és segur i hospitalari. L’àrea on és desenvolupa el campus i on viuen les famílies acollidores és Kilmacud, Dundrum i Rathfarnham,  es tranquil.la i segura i la coneixem perfectament.  _MG_0964

L’escola que organitza el campus té una llarga i satisfactoria trajectoria. Els nostres estudiants i les seves famílies un cop acabat el curs així ens ho han expresat al llarg dels anys.

Programes:

 – Lingüístic: mitjançant classes d’anglès.

 • El programa d’anglès, Dynamic English, està orientat a les habilitats d’expressió i classecomprenssió orals. S’ensenya l’anglès com a eina de comunicació.
 • L’horari de les classes és de 9.00 a 13.00h cada matí de dilluns a divendres.
 • Grups reduïts i diferents nivells.
 • Finalitzat el curs es lliura a l’estudiant un diploma d’assistència i aprofitament.

  –Soccer

 • El programa de futbol està dirigit per entrenadors amb el certificat UEFA Pro License (el màxim nivell)o la A License. ajax-amsterdam-hd-logo La filosofia del programa d’entrenaments és la de l’Ajax d’Amsterdam, amb qui els entrenadors tenen gran afinitat i relació.

  – Social: activitats culturals i lúdiques

 • Les activitats culturals i lúdiques pretenen l’interacció dels estudiants entre ells i amb els monitors que els acompanyen.
 • L’equip de monitors de l’escola motiven els estudiants i faciliten l’aprenentatge de l’anglès.
 • Les Activitats culturals estan relacionades amb la cultura i la tradició irlandesa, inclou visites guiades a centres culturals i llocs  emblemàtics.
 • Excursió de dia sencer per a conèixer el país i tres sortides de mig dia cada setmana .Croke Stadium  IMGP6677

visita a la Guiness, referent social, econòmic i simbol d’Irlanda i al Croke Park Stadium

Estada en familia

 • Els estudiants s’allotgen amb famílies irlandeses seleccionades per la seva seriositat i sociabilitat.
 • Són famílies que viuen a la mateixa àrea on es desenvolupa el campus.
 • Aquestes llars acullen en alguns casos altres  estudiants de diferents  nacionalitats.

DSCN0782

DSCN0774

PREU 2015

El preu per 3 setmanes és 2400 €. Inclou tot el que té a veure amb el curs d’anglès, el programa de Futbol, l’estada amb la família amb manutenció inclosa i l’assegurança de viatges. No inclou el preu del vol d’anada i tornada.

2 respostes a Anglès i Futbol

 1. Ton ha dit:

  Estaria interessat per un nen de 13 anys.
  Pordriau passar informació, estada i preus actualitzats del que podria costar en total l.estada de tres setmanes al mes de juliol.
  Moltes gràcies

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s