Wax museum and Farewell dinner

Ahir, dijous 20 de juliol, després de classe vam anar al Museu de cera de Dublín, va ser impressionant! Vam poder observar diferents figures de cera amb els seus ambients corresponents; des de polítics, fins a músics, espai de miralls, personatges de pel·lícules, personatges històrics, esportistes, un apartat destinat a personatges Disney, un altre a pel·lícules de terror i un espai amb personatges fantàstics. Vam passar una estona genial! Després vam tenir una hora lliure pel centre de Dublín on vam poder anar a prendre alguna cosa, donar un vol, descobrir nous espais o anar a comprar.

A la tornada, en comptes d’anar fins a la parada del LUAS de l’escola, vam parar a la de Milltown. Allà vam anar a un parc que al costat d’un rierol on vam posar en comú l’opinió general d’aquesta experiència. Després d’això vam anar al restaurant Dropping Well a sopar. Quan vam acabar, vam passar una estona més al parc i després vam acabar el nostre sopar de comiat al centre comercial Dundrum, on vam poder menjar alguna cosa de postres, com ara crepes. Després d’això, vam anar cap a casa a descansar i carregar energies per aquests últims dies!

Quant a anglesairlanda

Organitzem estades a Irlanda, per aprendre l'angles, per fer pràctiques laborals tot visquent una experiència enriquidora.
Aquesta entrada ha esta publicada en Campus 2018. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s