Tarda de cine

Ahir, després de les classes vam fer una tarda de cinema. Els monitors van habilitar el teatre i van portar una furgoneta ambulant de venda de gelats. És la primera vegada que l’escola convida a venir a un venedor de gelats i s’ha de dir que estaven boníssims, fets amb llet fresca irlandesa (molt bona per cert!). Quan tots vam entrar cap a la sala, el venedor va regalar un pot ple de piruletes i carmels per tots els participants. Tot seguit per entrar en situació, vam rebre una bossa de crispetes. Tot i que va costar entrar en un ambient de cinema, vam poder veure la pel·lícula Men in Black (en versió original i subtitulada a l’anglès).

 

Quant a anglesairlanda

Organitzem estades a Irlanda, per aprendre l'angles, per fer pràctiques laborals tot visquent una experiència enriquidora.
Aquesta entrada ha esta publicada en Campus 2018. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s