Second Weekend

El divendres matí teníem programat anar al centre comercial Dudrum però els participants van escollir quedar-se a l’escola fent activitats, ja que al centre comercial ja hi havien anat en altres ocasions. Per tant, la Saoirse, una de les monitores, ens va preparar un seguit d’activitats per fer junts. Va ser molt emocionant, ja que va ser una de les primeres ocasions en les quals fem una activitat organitzada per l’escola amb només el nostre grup, ens va servir per acabar d’enfortir els lligams del grup! Vam fer grups de 4, 5 o 6 persones i un seguit d’activitats, on un dels membres les havia de gravar per poder valorar quina era la millor. Tot i que hi va haver un equip guanyador, es va creure oportú comprar un petit obsequi per cadascú, ja que van fer una feina brutal! Després vam anar a dinar a un centre comercial diferent, així ens va tocar una mica l’aire.

Després de dinar vam tornar cap a l’escola on vam començar les classes i vam fer exposicions orals sobre el lloc d’on venim, ja sigui país, comarca, ciutat, etc. El vespre vam fer la segona discoteca de la setmana! Aquesta vegada la temàtica era blanc i negre!! Ens ho vam passar realment bé! I ja no teníem tanta vergonya com la primera disco… Fins i tot hi va haver cua per entrar!

El dissabte vam agafar un autocar des de l’escola per anar a Glendalough, una de les zones del Parc Nacional de les muntanyes de Wicklow . Allà vam passejar pels camins marcats fins a arribar a un llac molt bonic. Vam tenir una estona lliure per fer-nos fotografies i gaudir de l’entorn.

Un cop passat aquest temps, vam agafar un altre camí per anar a l’autocar i dirigir-nos cap al poble de Wicklow, a visitar l’antiga presó del poble. El guia va teatralitzar el paper de carceller i ens va explicar quin era el funcionament de la presó durant el S. XVIII i principis del S. XX. Un cop finalitzada la visita vam tenir temps lliure per visitar aquest poble costaner i dinar.

Quan vam arribar a l’escola ens vam acomiadar dels grups de França i l’altre grup català, que ahir van finalitzar la seva estada a Dublín. Després, vam anar al Dundrum center a fer un sopar de comiat a la Mia i la Jana, dues membres del nostre grup que també acabaven la seva aventura irlandesa.

El diumenge vam tenir el matí lliure i, molts de nosaltres vam decidir anar a l’escola a acomiadar-nos de la Mia i la Jana, que agafaven el transfer direcció a l’aeroport. Després, vam tornar al Dundrum center on vam poder gaudir de la final del mundial Croàcia – França. Va ser un dia ple d’emocions, per tant, vam tornar a casa d’hora per descansar i començar aquesta última setmana amb molta energia!

Quant a anglesairlanda

Organitzem estades a Irlanda, per aprendre l'angles, per fer pràctiques laborals tot visquent una experiència enriquidora.
Aquesta entrada ha esta publicada en Campus 2018. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s