Dublinia

Ahir, dijous 12 de juliol, vam anar al centre de Dublín a visitar el museu Dublinia, un museu dedicat a tres etapes de la història de la ciutat. La planta inicial estava dedicada als Víkings, explicant com van arribar i com eren les seves vides (organització social, utensilis, escriptura, creences…).

La segona planta estava dedicada a l’edat medieval a Irlanda. En aqu esta plana vam poder veure com eren les persones, com s’organitzaven socialment, com era el comerç, quins càstigs utilitzaven…

Per acabar, la tercera planta estava dedicada a l’actualitat, quins estudis s’han fet per arribar a saber totes aquestes coses, els passos que s’han seguit, qui els ha dirigit, etc. Fins i tot vam poder observar diferents elements amb microscopi per tal de descobrir la seva procedència. A més, al final de l’exposició, hi havia diverses pantalles interactives que ens posaven a prova per observar si sabíem distingir les dues etapes. Vam passar molt bona estona!

Un cop finalitzada la visita al museu, vam anar cap al Temple Bar Square on ens vam trobar amb els altres grups. Allà vam tenir 5 minutets per anar a comprar, ja que vam passar més temps del previst dins del museu.

A la tarda vam anar a classe i, en comptes de sopar amb les host families, vam anar directament al centre comercial Dundrum a veure les pel·lícules Skyscraper i The Greatest Showman. Ambdues pel·lícules ens van encantar! Després vam ana

r a menjar alguna cosa; alguns al KFC i d’altres a un restaurant asiàtic. Finalment, vam tornar a casa.

Aquí us deixem els Trailers de les dues pel·lícules:

Quant a anglesairlanda

Organitzem estades a Irlanda, per aprendre l'angles, per fer pràctiques laborals tot visquent una experiència enriquidora.
Aquesta entrada ha esta publicada en Campus 2018. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s