National Museum of Ireland

Ahir, dimecres 11 de juny, vam anar a dos dels millors museus de la ciutat de Dublín! Aquests són diferents museus que formen part de la xarxa nacional de museus a Dublín. El primer és un museu d’arqueologia, on es poden veure diferents elements de l’edat prehistòrica fins a l’època medieval. Allà hem pogut observar des de cossos momificats en el fang de 2400 anys d’antiguitat, canoes, joieria, armes, estris, etc.

Una de les coses que més ens ha impactat ha sigut el cos momificat d’un rei irlandès destronat que va ser sacrificat i mutilitat. El seu estat de conservació és inceible, fins i tot es poden distinguir les empremtes dels dits i les ungles!

Pel que fa al segon museu, el d’història natural, s’hi troben diferents animals dissecats. En el primer pis es troba tot un seguit d’espècies autòctones d’Irlanda, com per exemple el cérvol gegant irlandès (ja extingit), que pot arribar a fer tres metres d’alçada. A més, hem pogut veure espècies que també podem trobar a Catalunya, com el blauet, l’abellerol, etc. En el segon pis, hem pogut veure espècies de tot el món, com goril·les, rinoceronts, etc. El que més ens ha sorprès és el gran esquelet de balena blava que hi ha penjat al sostre, gairebé ocupava tota la sala.

 

Al vespre, després de les classes i el sopar amb les famílies, vam tornar a l’escola a fet el gran Talent Show!!! Vam fer una actuació genial! A tothom li va encantar!

 

Quant a anglesairlanda

Organitzem estades a Irlanda, per aprendre l'angles, per fer pràctiques laborals tot visquent una experiència enriquidora.
Aquesta entrada ha esta publicada en Campus 2018. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s