Photo Scavenger Hunt and Games Show Night

Aquesta setmana hem invertit l’ordre de les activitats. Durant el matí fem les activitats més dinàmiques i de descoberta de l’entorn, mentre que a la tarda, fem les classes. L’última setmana es tornarà a invertir aquest ordre! Així ens adaptem a les necessitats de tots els participants.

Ahir, dilluns 9 de juliol vam anar al centre de Dublín on vam visitar el George’s St. Arcade, el primer mercat victorià de Dublín construït entre el 1976-1981. En aquest mercat hi ha parades i botigues de roba de segona mà, coffe shops, bijuteria, discos de vinil, etc.

Després vam anar cap a la plaça del Temple Bar, on vam iniciar la gimcana fotogràfica Scavenger Hunt, que consistia a fotografiar-se en tot un seguit de situacions i llocs concrets seguint una llista que ens van facilitar les monitores. Qui obtenia més punts, és a dir, qui aconseguia més fotografies, aconseguia un petit premi en forma de gominoles. Aquesta activitat ens va permetre familiaritzar-nos molt més amb la zona cèntrica de Dublín i parar atenció a diferents espais i elements que potser no ens havíem fixat fins al moment.

A més, vam descobrir que aquí la policia no s’anomena “police”, sinó que és la Garda.

El vespre vam tornar a l’escola, després d’haver fet les classes i sopat, per fer els Games Show Night and Talent Show Rehearsals. La primera part del vespre vam realitzar diferents jocs amb tots els grups. Aquesta setmana han arribat dos grups d’italians i gràcies a aquests jocs els hem pogut conèixer una mica millor. Un cop finalitzada aquesta primera part, ens van deixar mitja hora per assajar el nostre espectacle sorpresa pel Talent Show que farem dimecres a la nit!

 

Quant a anglesairlanda

Organitzem estades a Irlanda, per aprendre l'angles, per fer pràctiques laborals tot visquent una experiència enriquidora.
Aquesta entrada ha esta publicada en Campus 2018. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s