Weekend: “City spectacular” and Greystones

El dissabte vam passar el dia al festival City Spectactular, el festival gratuït més gran d’Irlanda, on hi havia alguns dels millors artistes internacionals, estàtues vivents, activitats per famílies, paradetes de menjars del món i una zona de mascotes dedicades a l’assistència de persones diversitat funcional. Cada mitja hora hi havia dues o tres actuacions simultànies a diferents àrees del recinte de diversos artistes de carrer. Va ser realment espectacular! A més, vam poder menjar aliments de diferents països.

Vam tenir la tarda i el vespre lliure on la gran majoria vam aprofitar per anar al Dundrum center a anar de compres i passar l’estona per allà.

L’endemà alguns de nosaltres vam passar el dia amb la família, la resta vam anar fins a Greystones, un poble de la costa irlandesa amb una platja súper gran. Els més valents i valentes ens vam posar a l’aigua, d’altres vam parar el sol i vam jugar a cartes. A més, vam portar l’Ukulele per tocar i cantar cançons. Va ser un llarg viatge en bus i en dart (el tren que va per la costa) però realment va valdre la pena. El vespre el vam aprofitar per descansar i carregar piles per començar una nova setmana plena de classes i activitats!

Quant a anglesairlanda

Organitzem estades a Irlanda, per aprendre l'angles, per fer pràctiques laborals tot visquent una experiència enriquidora.
Aquesta entrada ha esta publicada en Campus 2018. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s