Hip Hop Workshop and Disco: Ireland theme party

Ahir divendres, després de les classes vam poder gaudir d’unes classes de Hip Hop impartides per una professora professional. Uns jocs previs d’escalfament a la gespa, ens va ensenyar unes passes senzilles. Malgrat que la dificultat era principiant, alguns vam suar per poder seguir el ritme i l’esglaó de complexitat inicial dels moviments que se’ns proposaven.


Després de sopar amb les famílies vam tornar al St. Benildus College per iniciar l’Irish Theme Disco Party. Música alta, concurs de disfresses inspirat en els colors de la bandera irlandesa (amb Leprechawn inclòs), i alguns temes musicals que prèviament havien seleccionat els estudiants. Cal dir però que van ser els grans clàssics, com “la Macarena“, el “Saturday Night” o el “Don’t break my heart, my archy breaky heart“, els temes que van fer que tothom sortís a donar-ho tot a la pista de ball. Una tarda que va acabar sent un gran èxit sense dubte.

A més la guanyadora del concurs va ser la Marta! Del nostre grup!!!

Quant a anglesairlanda

Organitzem estades a Irlanda, per aprendre l'angles, per fer pràctiques laborals tot visquent una experiència enriquidora.
Aquesta entrada ha esta publicada en Campus 2018. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s