Christ Church Cathedral

Ahir a la tarda després de les classes vam agafar el Luas fins al Centre de Dublín, on vam visitar la Christ Church Cathedral. Aquesta catedral té més de mil anys d’història. Va ser fundada pel bisbe de Dublín Dúnán cap a principis del segle XI. És la catedral més antiga de Dublín i la cripta, situada sota d’aquesta, és la més antiga de les illes britàniques. Aquest edifici ha viscut diverses invasions i al llarg dels segles ha patit algunes modificacions. Una de les últimes va ser durant el segle XIX, on va adquirir uns estils romànic i gòtic.

Durant la visita vam tenir la possibilitat d’escoltar i veure l’actuació en directe d’un dels millors cors de la ciutat de Dublín. També vam accedir a la cripta, una de les parts on, a part de les pedres originals i antigues, s’hi troben diferents relíquies de diferents èpoques medievals. A més a la cripta hi vam poder veure en “Tom i en Jerry”, un gat i un ratolí que es van quedar encallats a un tub de l’orgue, i que a causa de la manca d’oxigen van quedar momificats.

La Saoirse, una de les monitores, ens va explicar històries dels vikings, un poble que va tenir un paper molt important a la història de l’església. Ens van explicar entre altres coses que les banyes amb les quals se’ls identifica en realitat no es corresponen a la realitat de la seva indumentària, sinó amb la por que causaven als pobles que atacaven. Aquests, els representaven amb banyes perquè els associaven a dimonis. 

Finalment vam tenir una horeta de temps lliure a la zona on es troba el Temple Bar  en la qual vam poder voltar per la zona. Alguns van comprar coses  a una zona de mercat que hi havia.

Quant a anglesairlanda

Organitzem estades a Irlanda, per aprendre l'angles, per fer pràctiques laborals tot visquent una experiència enriquidora.
Aquesta entrada ha esta publicada en Campus 2018. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s