Sports day and Table Quiz activity night

Ahir va ser un dia de fer moltes activitats al Campus del St. Benildus College, el nostre punt habitual. Després d’un matí de classes vam fer una tarda d’esports a un dels grans camps d’esport que disposem al Campus. Vam fer un escalfament una mica dinàmic, fent exercicis que ens van fer entrar en calor, entre bromes i riures. Tot seguit vam començar a fer petits jocs de 20 minuts amb intervals de 10 minuts de descans. Els jocs proposats eren molt similars a jocs que podem trobar a Catalunya (l’aranya, el mocador…) però amb variants molt originals i que ens permetia poder fer més esport i participar més activament. Era una tarda assolellada, per tant vam mirar d’hidratar-nos molt bé. A continuació pengem tot un seguit de fotografies de la tarda.

Després, vam fer l’activitat de vespres, que va consistir en fer un Table Quiz activity night. Aquesta activitat ens va posar a prova per demostrar si havíem estat atents a les explicacions dels diferents monitors al llarg d’aquests primers dies. Ens vam dividir en diferents grups i les monitores ens feien preguntes de diferents temàtiques (esports, història, música…) tot relacionat amb Irlanda! Aquesta activitat també ens va servir per conèixer més a fons persones d’altres grups!

Al final, l’equip guanyador, va rebre una bossa de gominoles!!!

Avui anirem a la Christ Church Cathedral. Us mantindrem informats!
Quant a anglesairlanda

Organitzem estades a Irlanda, per aprendre l'angles, per fer pràctiques laborals tot visquent una experiència enriquidora.
Aquesta entrada ha esta publicada en Campus 2018. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s